logo
Home
Iets over mezelf
Reizen Mexico
Healing individueel
Nieuwetijdskinderen
Spirituele avond
Contact en prijzen
Gastenboek

 Healing individueel

 

Mensen helpen houdt voor mij in dat je je helemaal voor die persoon openstelt en advies geeft in bepaalde keuzes die mensen willen gaan maken. Dit betekent ook mensen met bepaalde problemen weer op de goeie weg zetten.

Tijdens een healing probeer ik mensen op de eerste plaats op een andere manier naar het leven te laten kijken. Zo ontstaat meer begrip voor situaties die ontstaan en komt ruimte voor de onderliggende oorzaak. Om die onderliggende oorzaak aan te pakken maak ik gebruik van chakrahealing en handoplegging.

 

In zo'n healing worden de chakra’s geopend, hersteld en gezuiverd waardoor innerlijke blokkades deels of geheel worden weggenomen. Negatieve energie, angsten, verdriet of kwaadheid kunnen hierdoor verdwijnen, waardoor je vaak nieuwe inzichten krijgt. De energie wordt doorgegeven via mijn handen naar verschillende plekken in het lichaam. Daardoor raak je beter in balans en je krijgt er meer ruimte en vrijheid voor terug. Daarnaast probeer ik mensen bewust te maken van hun eigen lichaam, en wat het lichaam aan signalen af kan geven. Daarbij is het belangrijk hoe de persoon zelf op dat moment in het leven staat en dat deze aan zichzelf wil werken zodat het steeds beter gaat.

 

Kort gezegd is het de bedoeling lichaam, geest en ziel te genezen van de negatieve energie en hiervoor positieve energie terug te krijgen.

 

 

 

Wat gebeurt er precies bij een healing?

 

Soms gebeuren er bijzondere dingen die niet direct te verklaren zijn. Emoties die spontaan loskomen, bijvoorbeeld mensen die moeten huilen of die ineens heel kwaad worden. Soms krijg ik beelden die ik mag doorgeven aan de persoon, dingen die ik moet zeggen, klachten die ik voel waardoor de persoon zich plotseling begrepen voelt, handen die ik op een bewuste plek mag leggen om te genezen enz. Op die manier worden mensen gerustgesteld of krijgen ze nieuwe inzichten.

 

Een healing wordt gegeven op een behandeltafel. Kleding kan hierbij gewoon aangehouden worden. Je mag voorwerpen of foto's meenemen om je verhaal te ondersteunen maar het is niet noodzakelijk. Ik ga ervan uit dat dingen die gezegd moeten/mogen worden toch wel aan bod komen.

 

De eerste healing begint meestal met een kort intakegesprek waarin de specifieke klachten/problemen in kaart worden gebracht. Een eerste healing duurt ongeveer 1 uur tot 1,5 uur.

 

Bij iedere volgende afspraak worden vorderingen van het proces besproken en vindt opnieuw healing plaats. De duur hiervan is ongeveer 1 uur.

 

Top