logo
Home
Iets over mezelf
Reizen Mexico
Healing individueel
Nieuwetijdskinderen
Spirituele avond
Contact en prijzen
Gastenboek

 

Iets over mezelf            

   

 

 

                                        

Ik ben Judith en ben geboren op 21 juni 1978, en ik woon in Maasbree (Noord-Limburg)

Ik heb 2 kinderen, een meisje en een jongen.

 

Ik heb de nodige levenservaring opgedaan waardoor ik vele wijsheden en inzichten mocht ontvangen. Dit is voornamelijk de reden waarom ik heb besloten om deze kennis te delen en in de praktijk te gaan brengen om hiermee anderen een helpende hand te kunnen bieden.

 

De mensen die ik op mijn weg tegenkwam vertelden me wel vaker dat ik zelf ook helende handen heb en dat ik met mijn energie mensen kan helpen. Omdat spiritualiteit me in elk opzicht nieuwsgierig maakte ben ik hierover steeds meer gaan leren o.a. door het volgen van cursussen en workshops.

 

Hierdoor heb ik mijn eigen helende energie leren kennen, mezelf uiteraard ook, en begon ik te ontdekken dat mijn handen inderdaad kunnen helen. Ik ben toen stapsgewijs nog meer gevoeligheden bij mezelf gaan ontdekken zoals helderweten, helderzien, aura's zien, enz. 

 

Ik merkte ook dat ik van te voren al dingen aan kon geven die gingen gebeuren of kon voelen. Ook heb ik de gave om via foto's van personen informatie door te mogen krijgen en werk ik vaker met kaarten (tarot) of engelenkaarten.

 

Ik ben voor mezelf begonnen in mijn eigen praktijk en inmiddels zijn we al vele behandelingen, ontwikkelingen, workshops, mooie resultaten en méér dan 18 jaar verder.

  

 Gerelateerde afbeelding

 

Top