logo
Home
Iets over mezelf
Reizen Mexico
Healing individueel
Nieuwetijdskinderen
Spirituele avond
Contact en prijzen
Gastenboek

 

Nieuwetijdskinderen

  

Nieuwetijdskinderen zijn overgevoelige, hoog sensitieve kinderen. Zij voelen emoties en verdriet van anderen heel sterk aan.

 

Vaak hebben deze kinderen een vorm van paranormale begaafdheid. Ook ADHD kinderen, met de vormen ADD en PDD-NOS, en Autistische kinderen vallen onder de Nieuwetijdskinderen, dit omdat hun problematiek in de meeste gevallen dezelfde achtergrond heeft: overgevoeligheid. 

 

Overgevoeligheid kan zich op vele manieren uiten, zoals emotioneel, verdrietig of in de vorm van allergie of voedselintolerantie. Veelal leven nieuwetijdskinderen te veel in hun hoofd en staan te weinig met beide beentjes op de grond.  Nieuwetijdskinderen zijn vaak heel speciale kinderen die hun eigen kijk op dingen hebben, heel verrassend en opvallend creatief in het vinden van oplossingen. Net of zij een extra dimensie hebben die anderen ontbreekt. Dit leidt vaak tot onbegrip, zeker als hun handelen niet binnen de normale patronen valt, niet binnen de structuren van onze maatschappij.  Het grote aantal overgevoelige kinderen heeft te maken met allerlei invloeden van deze tijd, zoals stralingen van computers, Gsm’s, tv’s, tl-buizen, de stressmaatschappij, de eetgewoontes die we hebben, alle toevoegingen in ons voedsel waar deze kinderen overgevoelig voor zijn en daar een allergie of intolerantie voor ontwikkelen. Kinderen met een suikerintolerantie kunnen door het eten van suiker ADHD-gedrag vertonen. Kinderen kunnen ontregeld zijn door inentingen.

 

Er zijn tal van aanwijsbare redenen mogelijk, maar gelukkig ook mogelijkheden om hen hiermee te helpen.  

Ook voor kinderen is het mogelijk om een healing te krijgen. Vaak worden ze door de energie die ze ontvangen door de behandeling weer met beide benen op de grond gezet, ervaren ze meer rust en voelen ze zich meer beschermd waardoor ze niet meer zo sterk overgevoelig reageren. Een healing bij kinderen is een verkorte behandeling zoals deze wordt toegepast bij een volwassene.  

 

Heb je het idee dat je kind wel wat hulp kan gebruiken in zijn of haar ontwikkeling als Nieuwetijdskind?

Vindt je het als ouder moeilijk hier mee om te gaan? Wil je je kind graag ondersteunen hierin? Dan is een kristalhealing voor je kind zeker waardevol!

 

Misschien is een informatie-avond hierover ook geschikt om meer inzichten en antwoorden op vragen te krijgen. Zie hiervoor het kopje contact en prijzen voor meer info.

 

 

 

Een lijst van hoe je Nieuwetijdskinderen kunt herkennen:

 

Ze huilen vaak als baby

Ze doen wijze uitspraken voor hun leeftijd

Ze benaderen alles vanuit hun emotie

Ze leven vanuit de eigen wijsheid

Ze zijn gevoelig voor sfeer en stemmingen van anderen en nemen deze soms over

Ze kennen een sterk rechtvaardigheidsgevoel

Ze hebben moeite met bedrog, liegen en onechtheid

Ze zijn druk (ADHD) of juist teruggetrokken

Ze hebben moeite met de motoriek

Ze zijn dromerig

Ze komen vaak met originele oplossingen waaraan niemand had gedacht

Ze reageren sterk intuitief

Ze hebben soms paranormale ervaringen

Ze hebben soms dyslexie of dyscalculie

Z e hebben vaak voedselintoleranties

Ze hebben eczeem, allergieen of andersoortige huidaandoeningen

Ze hebben soms astma

 Ze hebben een sterke binding met de natuur en vaak zijn ze vegetariër uit overtuiging

Ze hebben vaak verschil in ontwikkelsnelheid tussen taal en rekenvaardigheden, motorische en intellectuele en sociale vaardigheden.

Ze kunnen soms zeer driftig zijn als ze niet begrepen worden

Ze zijn soms heel bang voor dingen die wij niet kunnen zien of begrijpen

Ze hebben regelmatig slaapproblemen en zijn verdrietig en/of angstig

Ze zijn soms hoogbegaafd

 

Gewenst gedrag naar Nieuwetijdskinderen toe:

 

Behandel ze met respect, erken hun rol in de familie. Help ze om hun eigen disciplinaire oplossingen te creëren. Geef ze altijd keuzes, in alles. Betuttel ze nooit en lach ze nooit uit

Leg altijd uit waarom ze dingen moeten doen. Als het voor jezelf belachelijk klinkt dan doet dit het ook voor hen. Verander het dan, ze zullen dit respecteren.

 

Ze weten direct wanneer je eerlijk bent dus probeer geen dingen te verzinnen en zeg gewoon dat je er vandaag geen zin in hebt omdat je moe bent. Wordt partners van ze in hun eigen opvoeding.

 

Vanaf baby, leg alles uit wat en waarom je het aan het doen bent. Ze zullen je niet direct begrijpen maar voelen wel dat je hun bewustzijn respecteert. Het helpt ze enorm wanneer ze gaan praten.

 

Als er toch problemen ontstaan ga dan ook naar iemand die ze begrijpt voordat je ze medicijnen geeft. Alle Nieuwetijdskinderen reageren bijzonder goed op Homeopathie, Bach-remedies en energetische behandelingen of Reiki. Als dit door therapeuten wordt gedaan waar ze zich thuis voelen kan men in korte tijd verbijsterende resultaten zien. Geef ze onder alle omstandigheden hulp en voorkom negatieve kritiek. Laat altijd weten dat je ze ondersteunt in hun proces. Ze zullen je vaak direct tegenspreken of hun commentaar laten weten. Geniet en vier de successen.

 

Laat ze dingen doen zonder overdreven aanmoediging Vertel ze niet wie ze nu zijn of wat ze later zullen worden. Ze weten al precies wat ze gaan doen. Laat ze zelf beslissen waar ze in geïnteresseerd zijn. Forceer ze niet in een familiebedrijf. De kinderen zijn beslist geen volgers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top